Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul din a doua ligă spaniolă dintre Rayo Vallecano şi Albacete a fost suspendat din cauza insultelor proferate de fani la adresa lui Roman Zozulia

Chile - Diaros
Universidad Católica fotbal chile

Meciul din a doua ligă spaniolă dintre Rayo Vallecano şi Albacete a fost suspendat, duminică seară, din cauza insultelor proferate de fani la adresa jucătorului de la Albacete, Roman Zozulia, potrivit news.ro.

Fanii de la Rayo Vallecano au scandat "Zozulia este un nazist" în prima repriză, iar arbitrul José Luis Lopez Toca a suspendat meciul câteva minute. Un mesaj a fost transmis la staţia de amplificare pentru încetarea acestor scandări.

Meciul s-a reluat, dar jucătorii de la Albacete au refuzat să revină pe teren după pauză, din solidaritate pentru coechipierul lor.

"Condamnăm cu fermitate insultele proferate la adresa unui jucător advers. Suntem ruşinaţi după cele întâmplate", a declarat Raul Martin Presa, preşedintele clubului Rayo.

Vezi și: Prim-ministrul Orban face anunţul aşteptat: Legea bugetului de stat, prin angajarea răspunderii Guvernului dacă PSD nu face pe placul PNL

El a spus că a discutat şi l-a îmbrăţişat pe Zozulia deoarece "este un om şi merită respect".

Vicepreşedintele clubului Albacete, Victor Varela, a povestit că jucătorul a plâns la pauza meciului.

Jucătorul ucrainean de 30 de ani a jucat şi la Rayo în 2017. El a mai fost ţinta suporterilor care l-au acuzat de legături cu extrema-dreaptă.

Zozulia a afirmat că nu susţine şi nu este membru al vreunui grup neo-nazist, dar a a recunoscut că are o colaborare cu armata ucraineană "pentru a-şi apăra ţara".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.