Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre CFR Cluj și Rennes se joacă, joi, de la 22.00, în grupele Europa League

www.a1.ro
Craiova CFR Cluj Hoban

CFR Cluj va înfrunta echipa Rennes, joi, începând cu orele 22:00, în grupele Europa League. Partida va avea loc pe stadionul Roazhon Park din Rennes, potrivit Mediafax.

În clasamentul grupei E, CFR Cluj se află pe locul 2, cu 3 puncte, în spatele liderului Celtic, cu 4 puncte. Rennes este pe locul 4, cu un singur punct, după Lazio, echipa de pe locul 3, care are e puncte.

CFR Cluj vine după o înfrângere suferită în fața lui Celtic, scor 2-0, în timp ce Rennes vine după o înfrângere suferită în fața lui Lazio, scor 2-1.

”Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăişuri, nu ştiu cum va reacţiona echipa lor mâine. Am spus că m-aş mulţumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat şi în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie. Şi fanii au ajutat-o foarte mult pe Celtic. Sunt convins că stadionul va fi plin şi suporterii îi vor ajuta pe cei de la Rennes, dar sper să facem iarăşi o minune şi să câştigăm”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la conferința de presă premergătoare partidei.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

Petrescu a vorbit, la conferința de presă, și despre problemele de lot: ”Peteleu e accidentat şi Omrani are şi el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult”.

”Este o echipă foarte experimentată, care se bazează pe un bloc foarte compact, ce are o bună capacitate de a trece de la apărare la atac şi de asemenea e foarte bună la fazele fixe. Este o echipă de mare angajament, împotriva căreia e greu să joci. Va trebui să creştem nivelul nostru de intensitate, de determinare pe teren”, a spus, despre CFR Cluj, antrenorul lui Rennes, Julien Stephan.

Echipe probabile:

Rennes: Mendy – Da Silva, Gnagnon, Morel – Traore, Bourigeaud, Camavinga, Grenier, Maouassa – Niang, Hunou

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Boli, Burcă, Camora – Bordeianu, Culio, Djokovic – Deac, Traore, Omrani

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.