Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu din FIBA Europe Cup, se dispută miercuri, de la ora 19:00

www.gsp.ro
Slovenia baschet masculin

Echipele de baschet masculin CSM CSU Oradea și BC CSU Sibiu se vor duela la Arena "Antonio Alexe" din Oradea, miercuri, de la ora 19:00, în cadrul primului meci din grupa D a FIBA Europe Cup, Mediafax.

Deși vor fi puse față în față două echipe din România, partida are caracter internațional. Campioana României și deținătoarea Cupei României se vor duela în primul meci din cadrul grupei D a FIBA Europe Cup.

"Sibiul continuă să-și caute drumul după schimbările majore efectuate la perimetru. Galben-albaștrii sunt extrem de periculoși la semicerc, aspect de care trebuie ținut cont indiferent care este forma de moment sau procentajul echipei pregătite de Dan Fleșeriu la aruncările de trei puncte. Astfel, se pot crea spații în zona de trei secunde, acolo unde CSU dispune de numeroare soluții.

Așadar, Oradea are de pregătit multe lucruri în apărarea contra acestei formații. Totodată, CSM-ul are mult de lucrat în ceea ce privește cursivitatea acțiunilor ofensive. Atât cu, cât și fără minge. Totul este absolut necesar să se îmbunătățească cât mai curând dacă ambițiile echipei pe plan internaționale se doresc a fi transpuse în fapte", se arată pe site-ul formației CSM CSU Oradea.

Citește și: Răsturnare şocantă de situaţie în cazul Caracal: Ale cui sunt, în realitate, oasele găsite?

”După mulți ani, suntem în grupele FIBA. Ne-am meritat locul, l-am câștigat în sezonul trecut și sper ca jucătorii noștri care au rămas la echipă să profite de acest lucru, pentru a-și arăta calitățile. Avem gânduri optimiste înainte de începerea meciurilor din cupele europene, deși este o grupă dificilă. În primul rând, Oradea este o echipă pe care o cunoaștem. Am jucat de multe ori cu ei, vom mai juca de multe ori cu ei sezonul acesta, știm ce ne așteaptă acolo și vom știi cum să-i abordăm. Să sperăm că, de data aceasta, vom reuși să facem un joc mai bun, timp de 40 de minute, iar jucătorii noștri să accepte că obiectivul nostru în FIBA Europe Cup este, în primul rând, de a reprezenta Sibiul cu cinste, iar pentru ei este o bună oportunitate de a fi văzuți în Europa”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul sibienilor.

Din grupa D a FIBA Europe Cup mai fac parte turcii de la Bahcesehir și elvețienii de la Fribourg. Meciurile se joacă în două manșe, iar primele două clasate vor obține calificarea în următoarea fază.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.