Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Standard Liege – Anderlecht a fost oprit definitiv în minutul 31 din cauza fanilor echipei oaspete. Răzvan Marin a deschis scorul în minutul 22

www.digisport.ro
Răzvan Marin Standard

Meciul Standard Liege – Anderlecht, din play-off-ul campionatului Belgiei, a fost oprit, vineri, după 31 de minute de joc, din cauza comportamentului suporterilor echipei oaspete, potrivit news.ro.

“Meciul este oprit definitiv ca urmare a comportamentului suporterilor RSC Anderlecht”, a anunţat Standard Liege.

Citește și: Liviu Dragnea atacă 'maimuțoii și măscăricii' din UE: Ni s-a spus să facem cu mâna la conducta cu petrol, că așa trebuie să fie integrarea .

Răzvan Marin deschisese scorul pentru gazde în minutul 22, iar pentru Standard mai marcase M’Poku, în minutul 30, din penalti. De la Anderlecht a fost eliminat Mbodji, în minutul 29.

Potrivit dhnet.be, startul meciului a fost întârziat câteva minute din cauza fumigenelor. După golul marcat de Marin, s-au aruncat din nou mai multe fumigene. Arbitrul partidei l-a eliminat pe Mbodji iar apoi a acordat penalti pentru gazde după consultarea VAR. Al doilea gol a atras din nou reacţia suporterilor echipei oaspete, care au aruncat iar cu fumigene, astfel că arbitrul a decis ca jocul să fie oprit definitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.