Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciului RB Leipzig - Liverpool, în Liga Campionilor, sub semnul întrebării, din cauza măsurilor luate de Germania împotriva răspândirii Covid

Desfăşurarea meciului de fotbal RB Leipzig - Liverpool, în Liga Campionilor, pe 16 februarie, ar putea deveni imposibilă din cauza măsurilor luate de Germania pentru a interzice intrarea pe teritoriul său a călătorilor venind dintr-o zonă de risc, a confirmat luni o purtătoare de cuvânt a ministerului de Interne din această ţară, citată de presa internaţională, potrivit Agerpres.

Printre măsurile drastice "adoptate vineri de guvernul federal (...) nu există deocamdată nicio dispensă pentru sportivii profesionişti", a indicat purtătoarea de cuvânt.

Citește și: SURSE Bebelușul ajuns în spital după BOTEZ a MURIT: micuțul era născut prematur

Berlinul le-a interzis cel puţin până pe 17 februarie companiilor aeriene să transporte spre teritoriul german persoane provenite din zonele afectate de mutaţiile coronavirusului, cu excepţia cetăţenilor germani sau a persoanelor locuind în Germania.

Dacă autorităţile nu vor relaxa aceste restricţii, echipa Liverpool nu va avea dreptul să vină la Leipzig pe 16 februarie pentru a disputa meciul din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Partida ar putea fi mutată în altă ţară.

Dacă măsura va fi prelungită, viitoarea echipă vizată va fi Manchester City, aşteptată pe 24 februarie la Moenchengladbach.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.