Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medalie de aur pentru echipa de tir cu arcul a României la Jocurile Invictus

Inquam Photos / Octav Ganea
iohannis invictus

Echipa de tir cu arcul compound a României a câştigat medalia de aur, iar Ionuţ Butoi pe cea de argint în probă individuală, la Jocurile Invictus de la Toronto. Echipa României, compusă din Ionuţ Butoi, Dorin Petruţ şi Nicuşor Pegulescu, a învins în finală selecţionata SUA. Ionuţ Butoi a obţinut argintul în probă individuală.

”Este o performanţă uriaşă obţinută de nişte luptători adevăraţi. Felicitări Ionuţ Butoi, Dorin Petruţ şi Nicuşor Pegulescu! Ne-aţi făcut cu adevărat fericiţi. România se mândreşte cu astfel de oameni”, a transmis Ministerul Apărării Naţionale într-un mesaj postat pe Facebook.

Medaliile de la tir măresc numărul distincţiilor tricolore la patru, după cea de argint la canotaj (simulator), obţinută de Ciprian Iriciuc, şi cea de bronz la 1.500 de metri (Laurenţiu Şerban). Delegaţia României este formată din 15 militari, care concurează în şapte discipline sportive: tir cu arcul, atletism, canotaj (simulator), haltere, ciclism, înot şi volei. Din cei 15 militari participanţi,14 au fost răniţi în tearele de operaţiuni din Afganistan, iar unul în Irak. Jocurile Invictus, aflate la a treia ediţie, se vor încheia în 30 septembrie. România participă pentru prima dată, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.