Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un medic a fost RUPT ÎN BĂTAIE de fiul unei paciente: Unitatea de primiri urgențe a fost DISTRUSĂ

medici

Un bărbat suspectat de agresarea unui medic de la Spitalul Municipal Gheorgheni a fost depistat de poliţişti pe raza municipiului Târgu Mureş şi condus la audieri.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Harghita, Gheorghe Filip, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, l-ar fi lovit cu pumnul în faţă pe medicul de la Serviciul de Urgenţă şi ar fi distrus câteva echipamente medicale.

Citește și: Guvernul a modificat regulile din starea de alertă! Ce măsuri se vor lua

"Pe 26 iunie bărbatul şi-a dus mama la spital, era impacientat, a considerat că nu au fost suficient de grijulii cu mama lui, a iscat discuţii şi l-a lovit pe medicul de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Gheorgheni. S-a creat o busculadă în urma căreia au fost deteriorate mai multe echipamente medicale (...) Spitalul va face o evaluare a pagubelor. De altfel, aceste două infracţiuni sunt reţinute în sarcina lui: distrugere şi agresiune în formă agravată, având în vedere că a agresat un medic în tipul exercitării profesiei. Bărbatul are domiciliul în Gheorgheni, dar stă mai mult în Târgu Mureş şi astăzi l-am găsit cu sprijinul colegilor din judeţul Mureş. Acesta a fost condus la audieri la sediul Poliţiei municipiului Gheorgheni şi, cel mai probabil, va fi adus la Miercurea Ciuc şi introdus în arestul IJP Harghita", a declarat Gheorghe Filip.

Citește și: Florin Cîțu, informații despre ‘Prima casă’! Ce se va întâmpla cu programul .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.