Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii au prezentat starea de sănătate a lui Donald Trump: 'Sunt pe cale să se rezolve!'

captura Twitter
Donald trump masca

Starea de sănătate a preşedintelui SUA, Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, este bună, nu mai are febră şi nici dificultăţi respiratorii, a anunţat sâmbătă medicul Casei Albe, Sean Conley, relatează Mediafax.

"În acest moment, eu şi echipa suntem extrem de mulţumiţi de progresele înregistrate de preşedinte", a declarat dr. Sean Conley, medicul Casei Albe, conform cotidianului The New York Times, precizând că starea liderului de la Casa Albă se îmbunătăţeşte.

"Preşedintele se simte foarte bine şi are o stare de spirit excepţional de bună", a precizat medicul.

Simptomele pe care le are Donald Trump, inclusiv tusea şi congestia nazală, "sunt pe cale să se rezolve, starea sa se îmbunătăţeşte", a precizat medicul, conform Associated Press.

Anterior, medicul a anunţat că Donald Trump, care este spitalizat preventiv, este tratat cu Remdesivir, după ce primise un medicament experimental la Casa Albă. În prezent, preşedintele SUA nu necesită oxigen suplimentar.

În urmă cu 48 de ore, preşedintele a primit un tratament cu anticorpi, "îl monitorizăm atent, a primit prima doză de remdesivir". Îl încurajăm să mănânce, să se hidrateze şi să se concentreze la lucrurile care-i fac bine. De 24 de ore nu mai are febră, suntem optimişti. Are foarte multe de făcut şi le va face. Ultima oară când i-a fost măsurat nivelul de oxigen era de 96. Nu a avut nevoie deloc în această dimineaţă", au mai precizat specialiştii.

Întrebaţi de jurnalişti când va fi externat preşedintele, medicii au spus că nu au luat în calcul o anumită dată, dar au subliniat că liderul de la Casa Albă "se simte foarte bine" şi că trebuie "monitorizat, pentru că poate apărea un proces inflamatoriu", a spus Sean N. Dooley, relatează News.ro.

"În acest moment, toţi indicatorii arată că nu are nevoie de oxigen", au subliniat medicii.

Primeşte toate îngrijirile necesare şi pentru moment nu sunt motive de îngrijorare. Remdesivir acţionează un pic diferit, încercăm să maximizăm toate aspectele îngrijirii sale. Preşedintele acceptă tot ce-i propunem în ceea ce priveşte îngrijirea lui", a declarat Conley, care a adăugat că preşedintele a fost testat constant.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.