Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii fug din spitale: 3 doctori de la Brăila și-au dat DEMISIA

Facebook
spital doctori plang

Spitalul Județean din Brăila a rămas fără trei medici în plină epidemie de COVID-19. Este vorba despre specialiști de la Unitatea de Primiri Urgențe și de la Terapie Intensivă, care au renunțat la locurile de muncă.

Citește și: Viorica Dăncilă, apel către ministrul Educației: Nu se mai poate întârzia în inerție și apatie!

Doi dintre medicii care au renunțat la locurile de muncă sunt pensionari și activau în cadrul spitalului în baza unor contracte de prestări servicii.

Cel de-al treilea medic este de la Unitatea de Primiri Urgențe, iar conducerea spitalului brăilean a cerut explicații de la Departamentul pentru Situații de Urgență.

„Este vorba despre o demisie a unei doctorițe de la UPU. Ea se află în preaviz. Noi am informat Departamentul pentru Situații de Urgență condus de domnul Arafat despre situație, vrem să aflăm dacă poate să-și dea demisia în condițiile actuale. Celelalte două cadre medicale nu au demisionat. Sunt doi medici care aveau contracte de prestări servicii. Sunt medici pensionari care nu au mai dorit să-și prelungească contractele”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Delia Râșnoveanu, directorul Spitalului Județean Brăila.

Plecările specialiștilor din spital au loc în condițiile în care unitatea se pregătește pentru un număr important de pacienți cu COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.