Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Adina Alberts o critică pe Clotilde Armand: Acest Gică Contra al Administrației

Facebook
Adina Alberts

Medicul Adina Alberts o critică pe Clotilde Armand, candidata USR la primăria Sectorului 1, despre care spune că s-a opus majorității proiectelor de modernizare.

"Clotilde Armand, acest Gică Contra al Administrației, și povestea copilului care strigă “Lupul!”

În Primăria Sectorului 1, în ultimii 4 ani s-au desfășurat scene, în buclă, rupte din povești din folclor.

Clotilde Armand, care acum are tupeul fantastic să se viseze, din nou, primar la Sectorul 1, s-a opus la 80% dintre proiectele propuse în Consiliul Local, din funcția de Consilier USR. De ce? Pentru că așa a vrut ea. În perioada imediat următoare vă voi prezenta și care sunt proiectele pentru cetățeni la care dna Armand a zis NU! Pentru unele proiecte, consilierii USR în frunte cu dna Armand au zis NU pentru simplu motiv că nu era o firmă franceză agreată în proiect!!!

O dată, de două ori, de N ori, până când lehamitea a cuprins întreaga Primărie! Consilierii, indiferent de culoarea politică, au considerat că nu mai are rost să construiască proiecte, să găsească soluții, pentru că acestea vor ajunge, inevitabil, la coșul de gunoi.

Clotilde Armand a încercat să politizeze tot. Și ca efect al acestui talibanism simțit în mod direct de cetățenii Sectorului 1, Clotilde a ajuns ca băiețelul neastâmpărat care striga tot timpul „Lupul!”. Nimeni nu o mai crede și, chiar dacă primarul Dan Tudorache nu a excelat în niciun domeniu, nici al managementului, nici al motivării oamenilor, nici al leadershipului, el își ascute dinții din bugetul primăriei iar cetățenii s-au plictisit atât de tare de această mascaradă încât nimeni nu mai ia atitudine.

Asta a reușit să facă Clotilde Armand în tot acest timp petrecut pe banii statului: să ne sature de prezența ei și să ne facă să acceptăm, prin suprasaturație, că există un LUP, dar că nu avem ce-i face.

Haideți să trimitem la plimbare și LUPUL, și COPILUL NEASTÂMPĂRAT CARE SE JOACĂ CU NERVII NOȘTRI!

#ImpreunaReusim", scrie Adina Alberts pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.