Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul lui Berlusconi face o dezvăluire uluitoare: Fostul premier italian ar fi murit dacă s-ar fi infectat în timpul crizei sanitare

berlusconi

Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv pentru coronavirus, iar potrivit medicului său, politicianul nu ar fi supravieţuit în timpul crizei sanitare. Într-un interviu acordat postului de televiziune La7, medicul a confirmat că gradul de infecţie de care suferă Berlusconi este ridicat, anunță MEDIAFAX.

În fiecare zi la ora 16, medicul fostului premier al Italiei prezintă presei informaţii despre stare de sănătate a lui Silvio Berlusconi.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’

Acest a fost testat pozitiv la coronavirus şi este internat de mai mult de o săptămână la Spitalul Universitar San Raffelle din Milano.

Potrivit medicului său, politicianul nu ar fi supravieţuit în timpul crizei sanitare din regiunea Lombardia.

Fostul premier al Italiei este în curs de recuperare, potrivit medicului său, Alberto Zangrillo, primarul Secţiei de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Universitar San Raffelle din Milano.

Într-un interviu acordat postului de televiziune La7, medicul a confirmat că gradul de infecţie de care suferă Berlusconi este ridicat.

Ceea ce l-a salvat pe fostul premier a fost internarea promptă şi medicaţia adecvată.

Zangrillo a admis că, în plină criză sanitară, Silvio Berlusconi ar fi putut avea soarta celor 35.597 de victime cauzate de coronavirus până acum, în Italia.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

Politicianul are 83 de ani şi diverse comorbidităţi care au prelungit internarea.

Pacientul a fost internat în data de 3 septembrie cu diagnosticul de dublă pneumonie interstiţială cauzată de infecţia cu Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.