Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Răzvan Constantinescu, atac INCENDIAR la Arafat: Nu, nu e prostie, e ticăloșie

Facebook
Razvan Constantinescu

Medicul Răzvan Constantinescu îl acuză pe șeful DSU Raed Arafat că se poartă ca un dictator, după ce acesta a anunțat ridicarea mai multor măsuri restrictive impuse în pandemie. Constantinescu spune că masca e absolut inutilă în spații deschise, dar și în cele închise și acuză că testele nu deosebesc coronavirusul de alți viruși.

"DICTATURA REPETENTULUI PSIHOPAT

Se îmblânzește temporar.

Citește și: Inventatorul vaccinului românesc anticovid, acuzații BOMBĂ: Vaccinul dă dependență, serurile DISTRUG imunitatea naturală

Deși este certificat de toate studiile faptul că transmiterea infecției în aer liber este nulă, mărețul conducător al acțiunii ne dă voie fără mască pe stradă. Mască?? Da, nu ajută la nimic nici în spații închise, dar această discuție a fost uitată...

În plus, marele comandant ne dă voie la mall-uri (cui îi trebuie?) fără acupunctură, doar cu testiculare (folosind, desigur, inutilele teste care nu pot decela între măgăreața chinezească și alte viroze). Nebunia atinge cotele maxime ale sfidării: relaxarea fără motiv de încordare. Minciuna devine adevăr, iar el este relativ. Postadevăr.

Deși așa-zisele măsuri antipandemice s-au dovedit (din nou) nu numai ineficiente, ci nocive - introducerea obligativității măștii în 2020 a fost urmată, la circa 7-10 zile, de creșterea numărului de ”infectări” în toate țările care au aplicat-o, la fel și lockdown-ul, iar țările cu procent de peste 80% de înțepăceală au suferit cel mai mult (Israel, Danemarca, Irlanda, Germania) - toată lumea repetă la nesfârșit aceeași greșeală, sperând prostește că reluarea acelorași metode va conduce la rezultate diferite. Nu, nu e prostie, e ticăloșie.

În privința accesului la mall-ul vieții cu testare, am o întrebare: începând din octombrie, ca să-mi pot ține orele cu studenții, mă testez frecvent (orice-aș face, rămân ”negativ”) - de ce colegii mei vaccinați au voie să infecteze studenți și pacienți, iar eu nu am voie? Vreau și eu să infectez pe cineva, măcar cu virusul demnității!", scrie Constantinesc pe Facebook.



ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.