Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MedLife a cumpărat pachetul majoritar de 51% de acțiuni al Rózsakert Medical Center, din Ungaria

www.winmarkt.ro
Medlife

MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România, ca cifră de afaceri și număr de clinici, a finalizat tranzacția de cumpărare a pachetului majoritar de 51% de acțiuni al grupului de companii Rózsakert Medical Center, din Ungaria, arată un anunț publicat de Bursa de Valori București, potrivit Mediafax.

„Am încheiat prima tranzacția din Ungaria, iar strategia noastră în ceea ce privește extinderea în afara granițelor continuă. Intenționăm să accelerăm creșterea, astfel în următoarele luni ne dorim să ne extindem cu încă două unități medicale în Ungaria, în regim de greenfield, dar nu excludem nici posibilitatea unei noi achiziții”, a declarat Mihai Marcu, CEO și președinte al MedLife Group.

Rózsakert Medical Center (RMC) este în top 10 operatori de servicii medicale private din Ungaria.

Citește și: Miniştrii de Finanţe din Uniunea Europeană vor discuta cum să cheltuiască un buget al zonei euro

Compania are în componență o clinică multidisciplinară care include și un compartiment dotat cu o sală de mici intervenții chirurgicale și un centru de stomatoloigie. Potrivit reprezentaților companiei, anual le trec pragul peste 40.000 de pacienți. Aceștia accesează o serie diversificată de servicii și investigații clinice și paraclinice de ambulator, dar și o gamă complexă de intervenții în regim de spitalizare de spitalizare de zi, vizând specialitățile oftalmologie, ginecologie, proctologie, dermatologie, chirurgie plastică ș.a..

Grupul de companii reunește o echipă de peste 250 de medici și asistenți medicali. La nivelul anului 2017, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4,2 miloane de euro, potrivit conducerii RMC.

Consultanții MedLife în tranzacția RMC au fost Schoenherr, echipa fiind coordonată de Zita Albert (Partner) și Heal Partners.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.