Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev este convins că Occidentul se va amesteca în alegerile din 2024: 'Nu există niciun dubiu, vor interveni, așa cum au intervenit de fiecare dată'

VKontacte
Dmitri Medvedev

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Dmitri Medvedev, și-a exprimat convingerea că țările occidentale vor încerca să se amestece în alegerile prezidențiale din Rusia, din anul 2024, notează INTERFAX, potrivit Rador.

'Nu există niciun dubiu, vor interveni, așa cum au intervenit de fiecare dată', a declarat el, într-un interviu acordat agențiilor de presă ruse.

'Ne acuză pe noi de imixtiune, dar ei fac aceasta în mod deschis, din momentul dezmembrării fostei Uniuni Sovietice', a continuat Medvedev. Potrivit acestuia, Occidentul nu renunţă la tentativele sale de a încerca să influențeze alegerile din Rusia, nu doar pentru că îşi doreşte să vadă o conducere controlată a Federației Ruse, ci și pentru faptul că îşi doreşte să distrugă Rusia ca țară.

'Deci, dorința este una extrem de simplă: să destabilizeze situația politică, să divizeze țara în bucăți, în unele destul de mari ca să poată să negocieze cu fiecare dintre aceste părți în parte, să denuclearizeze și să demilitarizeze fiecare dintre aceste bucăți, apoi să vină şi să-şi ofere serviciile şi să spună: 'Băieți, acum aveți nevoie de cineva care să vă protejeze?'. Astfel de piese au șansa chiar și de a adera la NATO, în mod special prin împărțirea bogățiilor noastre naționale, iar ei vor susţine: 'Aici vom extrage asta, aici asta ...', a explicat Medvedev.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.