Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan Markle şi Prinţul Harry, din nou în Marea Britanie de luna viitoare

meghan markle prințul harry

Meghan Markle şi Prinţul Harry şi-au anunţat întoarcerea în Marea Britanie, la două luni după Jubileul Reginei Elizabeth II. Ducele şi ducesa de Sussex „sunt foarte încântaţi să viziteze mai multe organizaţii caritabile apropiate inimii lor la începutul lunii septembrie”, a declarat purtătorul lor de cuvânt într-un comunicat, potrivit news.ro

Programul lor va fi încărcat. Vor participa la One Young World 2022 Manchester Summit pe 5 septembrie, unde Meghan Markle va ţine un discurs.

Pe 6 septembrie vor fi în Germania, pentru Jocurile Invictus de la Düsseldorf. Apoi revin în Marea Britanie pe 8 septembrie, pentru WellChildAwards.

În timpul ultimei lor vizite în Marea Britanie, Harry şi Meghan au participat la sărbătorile prilejuite de Jubileul Reginei Elizabeth II, pentru cei 70 de ani de domnie. Au profitat de călătorie pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei lor Lilibeth.

Prinţul Harry a vizitat sediul ONU din New York pe 18 iulie, unde a ţinut un discurs cu ocazia Zilei Internaţionale Nelson Mandela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.