Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, este naratorul documentarului 'Elephant' al Disneynature care va fi lansat pe platforma Disney+ pe 3 aprilie

Meghan Markle

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, este naratorul documentarului „Elephant” al Disneynature care va fi lansat pe platforma Disney+ pe 3 aprilie, anunță news.ro.

În luna ianuarie, după ce prinţul Harry a anunţat retragerea din atribuţiile familiei regale britanice, a fost anunţat că Markle a încheiat un parteneriat cu Disney pentru un proiect.

Citește și: Un celebru hipermarket din România face o mișcare strategică, după intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3! A înlocuit pensionarii: Facilitate pentru angajații MAI și MApN

Disneynature a anunţat joi, pe Twitter, că Ducesa de Sussex, titlu pe care îl va pierde pe 31 martie, narează documentarul original.

„Elephant”, regizat de Mark Linfield, Vanessa Berlowitz şi Alastair Fothergill, va avea premiera pe Disney+ în aceeaşi zi cu documentarul „Dolphin Reef”, narat de actriţa Natalie Portman. „Penguins”, care a rulat în cinematografe în 2019, va fi lansat pe platforma de streaming în aceeaşi zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.