Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mehedinți: O fată de 15 ani din comuna Tâmna este dată dispărută

news.ro
fata disparuta mehedinti

O fată de 15 ani din comuna Tâmna, judeţul Mehedinţi, a plecat voluntar de la domiciliu, sâmbătă dimineaţă, şi nu a mai revenit. Poliţiştii fac apel la cetăţeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel naţional, scrie news.ro.

La data de 10 august, în jurul orei 15:38, Poliţia din Strehaia a fost sesizată de către o femeie, din comuna Tâmna, judeţul Mehedinţi, despre faptul că fiica sa Feleagă Aida, de 15 ani, din aceeaşi localitate, a plecat în jurul orei 10:45, de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel naţional, dar şi instituită măsura consemnului la frontiera de stat a României, semnalmentele acesteia fiind comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică, dar şi altor structuri în vederea identificării, precizează IPJ Mehedinţi.

Citește și: Șase protestatari din Piața Victoriei au cedat: au avut nevoie de îngrijiri medicale, doi au fost duși la spital

Fata are ochi căprui, aproximativ 60 de kilograme, 1,65 metri înălţime, păr lung şaten.

La data dispariţiei, purta pantaloni scurţi de culoare albastră, tricou negru-albăstrui cu dantelă, fiind încălţată cu papuci de culoare albă.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.