Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meleşcanu DEZVĂLUIE numele omului care ştie dacă Ponta a fost ofiţer acoperit

melescanu

Teodor Meleşcanu susţine că nu ştie dacă Victor Ponta a fost sau nu ofiţer sub acoperire, însă directorul SIE de la sfârşitul anilor 90 ar trebui să ştie.

„Nu știu la cine se referă domnul Băsescu, cu cel care rânjește. Nu cunosc ofițerul de legătură. Nu știu nici măcar dacă domnul Ponta a fost sau nu a fost ofițer sub acoperire. Mă depășește această chestiune. Șeful SIE de atunci știe dacă Ponta a fost sau nu. Probabil Harnagea știe dacă Ponta este ofițer acoperit”, a spus Meleșcanu, la B1 TV.

Întrebat câte persoane au fost numite ofițeri sub acoperire în timpul mandatului său, fostul șef SIE a precizat că este vorba de trei persoane.

„Da, SIE a făcut trei. Pe noi nu ne interesează persoane cunoscute în România, ci persoane care au activități în străinătate și ne pot fi utili cu informații externe despre stări de lucru care ar putea afecta România”, a completat acesta.

„Informația potrivit căreia Ponta a fost ofițer acoperit nu avea cum să iasă decât dacă cineva care a avut acces a deconspirat aceste informații acționând în rigorile legii”, a mai spus Meleșcanu.

Citeste si: Un fost şef SIE îi dă dreptate lui Băsescu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.