Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MEN a aprobat CALENDARUL de organizare a examenului de definitivat. Înscrierile, până în 9 octombrie

gherlainfo.ro
examen concurs invatamant

Calendarul de organizare şi desfăşurare a examenului naţional de definitivare în învăţământ (2017-2018) a fost aprobat, înscrierea candidaţilor urmând să se facă la unităţile de învăţământ, până în data de 9 octombrie, anunţă Ministerul Educaţiei Naţionale (MEN).

Citeşte şi: Adrian Năstase, mesaj de SUSŢINERE pentru Tudorel Toader, critici dure pentru contestatarii legilor justiţiei

Conform sursei citate, proba scrisă din cadrul examenului naţional de definitivare în învăţământ (anul şcolar 2017-2018) se va desfăşura miercuri, 18 iulie 2018.

„Celelalte etape prevăzute în calendarul de organizare şi desfăşurare a acestui examen, aprobat prin ordin de ministru, sunt următoarele: emiterea deciziilor de constituire a comisiilor de examen judeţene/a Municipiului Bucureşti (până la 2 octombrie 2017), transmiterea dosarelor de înscriere la inspectoratele şcolare judeţene/ISMB în paralel cu verificarea şi avizarea acestora (până la 9 octombrie 2017), respectiv informarea candidaţilor cu privire la admiterea sau respingerea dosarului de înscriere (9 - 31 octombrie). Inspecţiile de specialitate vor fi efectuate până la 1 iunie 2018. Ulterior (3 - 10 iunie 2018), în vederea susţinerii probei scrise, dosarele de înscriere ale candidaţilor din baza de date vor fi completate şi validate”, precizează Ministerul Educaţiei, într-un comunicat de presă.

Prima afişare a rezultatelor înregistrate de participanţii la proba scrisă va avea loc în 24 iulie 2018.

„În zilele de 24 şi 25 iulie vor putea fi depuse contestaţii, care vor fi soluţionate în intervalul 25 - 27 iulie. Afişarea rezultatelor finale este programată în data de 27 iulie. Listele nominale cu candidaţii admişi vor fi transmise la Ministerul Educaţiei Naţionale în săptămâna 30 iulie - 3 august, MEN urmând să valideze rezultatele examenului prin ordin de ministru”, menţionează sursa precizată.

Citeşte şi: Primărie din România, încasări FABULOASE în doar 8 luni. Cum au strâns autorităţile PESTE 1 milion de euro .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.