Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesaj RO-Alert după ce un urs şi-a făcut apariţia în cimitirul din staţiunea Azuga / Este vorba despre un pui de urs care stă de peste trei ore într-un copac

Facebook
urs ursi

Autorităţile din judeţul Prahova au emis, sâmbătă, un mesaj Ro-Alert prin care semnalează localnicilor dar şi turiştilor aflaţi pe Valea Prahovei, în staţiunea Azuga, că un urs se află în localitate, potrivit news.ro.

UPDATE - Ursul a cărui prezenţă a fost semnalată, sâmbătă, în cimitirul din Azuga stă, de peste trei ore în copac, iar echipele de intervenţie nu l-au putut coborî.

Este vorba despre unui pui, care a urcat în pom şi nu coboară, în condiţiile în care în cimitir sunt numeroase persoane.

Autorităţile au izolat zona în care se află animalul, însă acesta nu poate fi tranchilizat din cauză că, aflându-se la câţiva metri deasupra solului, ar putea fi rănit în cădere, au precizat pentru News.ro oficiali din cadrul ISU Prahova.

Prezenţa ursului a fost semnaşată la ora 10:00.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate de oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de urgenţă Prahova, mesajul Ro-Alert a fost emis după ce animalul a fost văzut într-un copac. Ursul a intrat în cimitirul din oraş, iar cei aflaţi în zonă au semnalat prezenţa sa.

Apariţia animalelor sălbatice în staţiunile de pe Valea Prahova a devenit un fenomen cu care mulţi dintre localnici spun că s-au obişnuit.

În aprilie anul trecut, în staţiunea Azuga, un localnic în vârstă de 39 de ani a murit, după ce a fost atacat de un urs.

Incidentul a avut loc în timp ce bărbatul făcea jogging în zona Limbăşelu din staţiune. Tatăl bărbatului a fost cel care a sunat autorităţile, când a constatat că fiul său nu a revenit acasă după sesiunea de ale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.