Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul ALDE pentru Florin Cîțu: Dacă vrei să fii votat ar trebui să ne contactezi mai întâi!

arhiva personala
Claudiu Catana

Guvernul Cîțu intră de mâine în dezbaterea Parlamentului. Mai întâi audierile din comisiiile parlamentare și mai apoi votul în plen. Deși a anunțat că îți dorește să fie votat, premierul desemnat Florin Cîțu acționează ca și cum nu și-ar dori să îi fie votată echipa guvernamentală propusă.

Aceasta este concluzia celor de la ALDE care prin vocea președintelui TLDE (tineretul ALDE), Claudiu Catană, care îi spun public premierului desemnat că pentru a exista un vot trebuie să existe și discuții înainte:

”Dacă vrea ca ALDE să voteze luni noul Guvern, premierul desemnat, Florin Cîţu ar trebui să ne contacteze pentru discuții pe marginea acestui subiect. Nu ne-am lămurit încă dacă vrea sau nu susținerea noastră în ceea ce privește învestirea noului executiv al României. Aceasta a fost declarația mea de astăzi de la Digi 24. De asemenea, am reiterat faptul că la consultările de la Cotroceni de săptămâna trecută, unde am fost și eu prezent, ALDE a susținut stoparea crizei politice prin propunerea în fruntea Guvernului a unui premier neimplicat politic și organizarea de alegeri parlamentare la termen.”, a spus Claudiu Catana, președintele TLDE într-o emisiune la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.