Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul deputatului Nicolae Păun pentru procurorii pe care-i amenința cu moartea

nicolae paun madalin voicu

Deputatul Nicolae Păun iese în faţă pentru prima dată de când a izbucnit scandalul în care este implicat şi colegul său, Mădălin Voicu. Deputatul se jură că nu a făcut nimic ilegal.

"Având ferma convingere şi încrederea că justiţia îmi va proba nevinovăţia faţă de acuzaţiile ce mi se aduc, prin depăşirea oricăror interese politice de conjunctură, mă adresez - pe această cale - colegilor mei deputaţi, asigurându-i de respectul şi preţuirea mea şi solicitându-le doar să voteze conform propriei conştiinţe şi principiilor morale!", spune Păun.

Vezi şi: Cum a votat comisia Juridica a Senatului in cazul Gabriel Oprea

Nicolae Păun le cere iertare oamenilor legii pe care i-a ameninţat. "Vreau să mulţumesc, cu acest prilej, tuturor colegilor parlamentari pentru colaborarea bună pe care am avut-o, indiferent de partidul căruia îi aparţin! Totodată, doresc să imi cer iertare faţă de procurori, faţă de instituţia din care fac parte, că am avut ieşiri care nu mă definesc! Erau doar simple vorbe spuse la supărare - aşa cum se întâmplă oricui - scoase dintr-o conversaţie telefonică între prieteni, care a avut loc cu multe luni în urmă, fără să bănuiesc - ca orice om nevinovat - că am telefonul ascultat!...

Citeşte şi: Cristoiu, replică pe tema banilor încasaţi în trustul Intact: 'Am câştigat chiar foarte prost'

Exprimându-mi aprecierea faţă de libertatea presei - una dintre cele mai importante cuceriri ale fragilei noastre democraţii post-decembriste - sper ca mass-media să înţeleagă faptul că nu am făcut niciun fel de declaraţii de presă pentru a nu da loc la răstălmăciri care , odată apărute în spaţiul public, să arunce un oprobiu nemeritat atât asupra mea, cât şi a etniei mele. Sper ca presa să preia cu obiectivitate acest comunicat!", a mia spus Păun potrivit unui comunicat de presă.

Vezi şi: DIICOT anunță modul în care opera Liviu Luca: Ce au descoperit procurorii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.