Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Gabriel Oprea după ce 2 soldați români au fost uciși în Afganistan

oprea

Preşedintele fondator al UNPR, Gabriel Oprea, afirmă, într-un mesaj de condoleanţe transmis familiilor militarilor români care şi-au pierdut viaţa sâmbătă în Afganistan, că pentru cei care au murit slujind sub drapel recunoştinţa nu poate fi exprimată în cuvinte.

"Am aflat cu durere că astăzi doi militari români au murit la datorie în Afganistan şi că un al treilea a fost rănit. Pentru aceşti bărbaţi curajoşi, pentru aceşti români care şi-au dat viaţa slujind sub drapel, recunoştinţa nu poate fi exprimată în cuvinte. Singurul lucru pe care îl putem face este ca prin viaţa noastră, prin deciziile pe care le luăm şi prin faptele noastre să arătăm că sacrificiul lor nu a fost în zadar. Să arătăm că libertatea, liniştea, siguranţa şi prosperitatea de care ne bucurăm datorită militarilor noştri sunt preţuite şi sunt folosite pentru a face bine semenilor noştri şi generaţiilor care vor veni", se arată în mesajul transmis de Gabriel Oprea.

Citește și: România are cel mai falsificat document de călătorie din Europa

El şi-a exprimat speranţa că militarul român rănit în Afganistan se va recupera cât mai repede.

''Gândul meu se îndreaptă acum spre familiile greu încercate şi spre camarazii de arme ai eroilor noştri. Sper, totodată, ca militarul rănit să se recupereze cât mai repede şi să ajungă cu bine acasă. Fie ca Dumnezeu să îi odihnească pe militarii care şi-au pierdut viaţa şi să dea alinare familiilor şi prietenilor celor doi!", a spus Oprea.

Citește și: Ce i-a făcut o fetiță de 2 ani lui Barack Obama / FOTO

Doi militari români şi-au pierdut viaţa şi un al treilea a fost rănit în urma unui incident care a avut loc sâmbătă, ora 10,45, în apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executării unei misiuni de instruire a poliţiştilor afgani, informează MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.