Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Gianluigi Donnarumma pentru suporterii lui AC Milan: Voi iubi mereu fanii lui AC Milan şi mereu voi fi unul dintre ei

www.gsp.ro
Donnarumma Milan

Portarul Gianluigi Donnarumma a declarat că mereu va fi un suporter al echipei AC Milan, deşi, miercuri, la finala Ligii Naţiunilor, disputată la Milano, a fost fluierat copios de fanii milanezi, conform news.ro

"Am crescut aici şi mereu am fost un fan al AC Milan. Am fost afectat de huiduieli. Nu se uită uşor opt ani. Voi iubi mereu fanii lui AC Milan şi mereu voi fi unul dintre ei", a declarat portarul de la PSG în presa din Italia.

Format la AC Milan, Gianluigi Donnarumma, 22 de ani, a părăsit clubul, vara trecută, liber de contract, pentru a merge la PSG. O plecare pe care fanii milanezi nu au iertat-o şi o parte dintre ei l-au huiduit pe Stadionul San Siro în meciul cu Spania, din semifinalele Ligii Naţiunilor, întâlnire pierdută, miercuri, de Italia în faţa Spaniei, scor 1-2.

Cu o zi înaintea partidei, bannere ostile portarului au fost desfăşurate la Milano de Curva Sud, un grup de suporteri ai echipei AC Milan.

"La Milano nu vei mai fi niciodată binevenit. Om de rahat", a fost mesajul scris pe unul dintre ele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.