Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Neymar după aterizarea lui Messi la Paris

"Din nou împreună", a scris pe Instagram atacantul brazilian Neymar după ce Lionel Messi a sosit marţi la Paris pentru a semna cu Paris Saint-Germain, transmite presa internaţională, potrivit news.ro.

Neymar şi Lionel Messi au fost colegi între 2013 şi 2017 la Barcelona, echipa de care fotbalistul argentinian s-a despărţit recent. În acea perioadă, cei doi jucători au format alături de uruguayanul Luis Suarez una dintre cele mai redutabile linii de atac din istoria fotbalului. Ei vor fi asociaţi în acest sezon într-un trident la fel de impresionant dacă francezul Kylian Mbappe, altă vedetă planetară, va rămâne la formaţia pariziană, scrie AFP.

Marţi, soţia lui Messi a publicat o fotografie în care ea apare împreună cu soţul său în avionul care a aterizat pe aeroportul Paris-Le Bourget.

Potrivit L'Equipe, argentinianul ar urma să efectueze vizita medicală în cursul zilei de marţi, la Spitalul American din Neuilly, înainte de a-şi pune semnătura pe un contract pe doi ani, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.