Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul lui Suarez după plecarea lui Neymar: 'Te iubesc, fratele meu! Mergi pe drumul tău'

www.digisport.ro
Neymar Messi

Internationalul uruguyan Luis Suarez a postat pe Instagram un mesaj prin care i-a urat succes brazilianului Neymar, care a anuntat ca va parasi gruparea catalana. El i-a transmis acestuia sa nu se schimbe niciodata si sa aiba mult succes in viitor.

"Iti doresc tot ce este mai bun. Multumesc pentru sprijin, pentru tot ce am invatat alaturi de tine si pentru momentele unice petrecute impreuna. Mergi pe drumul tau, nu te schimba, te iubesc, fratiorul meu", a scris Suarez.

FC Barcelona a anuntat, miercuri, ca Neymar a primit permisiunea antrenorului Ernesto Valverde de a nu participa la antrenament, pentru a-si rezolva situatia privind viitorul sau. Inainte de antrenamentul de dimineata, Neymar i-a informat pe cei prezenti ca vrea sa plece, astfel ca a primit permisiunea de a pleca de la antrenament pentru a-si rezolva situatia, a precizat gruparea spaniola. Neymar a fost prezent, miercuri, la reunirea Barcelonei dupa turneul din SUA, insa nu s-a antrenat si le-a transmis coechipierilor ca va pleca la Paris Saint-Germain.

Cel mai probabil transferul sau la Paris Saint-Germain va fi oficializat vineri. Pentru achizitionarea lui Neymar, PSG este pregatita sa achite clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.