Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul premierului pentru crestini de Inviere evoca o mare ingrijorare

ponta nervos

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj crestinilor cu ocazia Invierii Domnului. El subliniaza rolul important pe care acestia il au in 'construirea binelui comun' in Europa si nu numai, dar aminteste ca exista si un mare motiv de ingrijorare - soarta crestinilor persecutati din Orient, din Africa si din alte colturi ale lumii.

"Învierea Domnului este un moment al speranței și bucuriei. În această perioadă, credinţa ne aduce împreună în familie și în comunitate. Este un moment în care se cuvine să evocăm, cu recunoștință, rolul important al creștinilor și al Bisericilor în construirea binelui comun, a unei societăți solidare, europene, ancorate în tradiție și, în același timp, mereu deschise la provocările prezentului.

A devenit deja o tradiție în ultimii ani ca, în România, să fie adusă Lumina Sfântă de la Ierusalim. Bucurându-ne și în acest an de acest dar, gândurile noastre se îndreaptă în mod firesc, cu îngrijorare, spre soarta creștinilor din Orient, din Africa și din lume, persecutați pentru credința lor.

Urez tuturor românilor, din țară și din afara granițelor României, sărbători pascale pline de bucurie, de pace și lumină alături de cei dragi!

Hristos a Înviat!", a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.