Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mesajul președintelui FIFA la final de 2021: Campionatul Mondial din Qatar va fi o ocazie unică de a reuni Lumea

Gianni Infantino

Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a afirmat, într-un mesaj de final de an 2021, că turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, din 2022, va reprezenta o ocazie de reunire a planetei într-o sărbătoare a fotbalului şi a incluziunii sociale.

“CM din Qatar va fi o ocazie unică de a reuni Lumea din nou într-o sărbătoare a fotbalului şi a incluziunii sociale. Avem cu toţii nevoie de asta. Fie că va fi vorba de Cupa Mondială a Cluburilor în Emiratele Arabe Unite, de Cupa Mondială Under 20 la fotbal feminin din Costa Rica, de Cupa Mondială Under 17 la feminin din India sau de Qatar, turneele FIFA vor continua să aibă loc ţinându-se cont de faptul că sănătatea este cea mai importantă”, a precizat Infantino.

El a menţionat că 2022 va fi un an “al acţiunii, dar şi al dialogului”. “Noua FIFA este un for democratic şi împreună cu toţi cei implicaţi vom crea o cale pentru viitorul fotbalului, făcând sportul potrivit pentru era modernă şi asigurând un progres în ceea ce priveşte competitivitatea globală. Pentru acest lucru, contăm pe unitate colentivă şi putere în comunitatea fotbalului astfel încât să asigurăm faptul că viitorul sportului nostru este sustenabil. Contăm pe vasta majoritate care abia aşteaptă să aibă noi oportunităţi pentru a visa, pentru a dezvolta sportul, pentru a se simţi parte a comunităţii globale a fotbalului”, a adăugat preşedintele FIFA.

Infantino a mai afirmat că îşi doreşte susţinerea conducătorilor pentru “a încheia cu succes discuţiile cu privire la reforma calendarului internaţional de meciuri”. “Vom lucra împreună pentru unitate şi pentru binele tuturor. 2022 va fi un an special şi memorabil şi vreau să vă urez tuturor toate cele bune”, a conchis şeful FIFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.