Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi este cel mai important jucător din toate timpurile al Barcelonei, afirmă Koeman

https://www.independent.co.uk/
ronald koeman

Antrenorul echipei de fotbal FC Barcelona, Ronald Koeman, îl consideră pe Lionel Messi drept cel mai important jucător din istoria clubului catalan, după ce starul argentinian a egalat luni recordul de 767 meciuri disputate pentru catalani, informează Reuters, potrivit Agerpres.

Messi a marcat de două ori în partida cu Huesca, în care catalanii s-au impus cu 4-1 şi care i-a oferit ocazia să egaleze recordul de apariţii în tricoul Barcelonei, deţinut de fostul internaţional spaniol Xavi Hernandez.

"Ce mai poţi spune despre Messi? Leo se află un nivel ridicat de atât de mulţi ani, în atâtea meciuri... El este cel mai important jucător din istoria Barcelonei şi, mulţumesc Doamne, este încă aici cu noi", a declarat Koeman.

Citește și: Dinu Pescariu a DESFIINȚAT-o SCURT pe Elena Udrea la instanță - „Mi-a cerut să preiau prin firma mea o creanță de 900.000 de euro”

"Cred că a demonstrat că este cel mai bun jucător din lume. Primul gol pe care l-a marcat (cu Huesca) a fost fantastic şi merită că fie punctul central al acestei echipe", a adăugat tehnicianul olandez.

În urma acestei victorii, FC Barcelona s-a apropiat la patru puncte de liderul campionatului spaniol, Atletico Madrid.

Noua speranţă a Barcelonei, mijlocaşul Pedri (18 ani), care a fost convocat în premieră la prima reprezentativă a Spaniei, a subliniat că este "o adevărată bucurie" să joace alături de un fotbalist precum Messi. "Îmi place să merg la antrenament în fiecare zi", a subliniat spaniolul.

"De câte ori am mingea, încerc să i-o pasez, pentru că de fiecare dată când atinge balonul de întâmplă ceva. Este o adevărată nebunie ceea ce reuşeşte. Este cel mai bun jucător din lume", a spus Pedri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.