Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi s-a întors în Argentina pentru a sărbători titlul mondial într-un meci amical

Instagram
Messi

Superstarul Lionel Messi a sosit luni la Buenos Aires şi s-a alăturat selecţionatei de fotbal a Argentinei, campioana mondială, care se pregăteşte să dispute primul său meci pe teren propriu după titlul cucerit în Qatar, informează AFP, potrivit Agerpres.

Cele 63.000 de bilete pentru această partidă amicală împotriva naţionalei statului Panama, programată joi pe stadionul Monumental din Buenos Aires, s-au epuizat în două ore, iar Federaţia argentiniană de fotbal (AFA), care prevede cu această ocazie festivităţi pentru a sărbători titlul mondial cucerit de naţionala Albiceleste în faţa Franţei, a precizat că a primit peste 150.000 de solicitări de acreditare din partea reprezentanţilor mass-media, în timp ce masa presei poate găzdui doar 344 de jurnalişti.

Sosirea lui Messi pe pământ argentinian a fost salutată pe Twitter de preşedintele AFA, Claudio Tapia. "Tu nu ai abandonat niciodată. Iar astăzi, ai reveni în ţara ta în calitate de campion mondial. Bun venit, Leo", a scris conducătorul fotbalului argentinian, adresându-se atacantului vedetă al echipei Paris Saint-Germian, care a obţinut mult râvnita stea de campion al lumii la a cincea sa participare la o Cupă Mondială.

Messi, care a jucat duminică pentru PSG în meciul pierdut pe teren propriu cu Rennes (0-2), a călătorit spre Argentina împreună cu soţia şi cei trei copii ai lor. El l-a alăturat apoi coechipierilor săi la centrul de pregătire al selecţionatei argentiniene de al Ezeiza, în apropierea capitalei Buenos Aires.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.