Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Messi şi Cristiano Ronaldo au asigurat spectacolul în amicalul dintre PSG şi Ryad Season Team

www.eurosport.com
messi ronaldo

Superstarurile Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au marcat în meciul amical dintre Paris Saint-Germain şi Ryad Season Team, o selecţionată compusă din jucători ai cluburilor Al-Nassr şi Al-Hilal, disputat joi seară în capitala Arabiei Saudite şi încheiat cu victoria la limită a campioanei Franţei (scor 5-4), potrivit Agerpres.

Proaspătul campion mondial Lionel Messi a deschis scorul după doar trei minute de joc, însă Ronaldo a restabilit egalitatea în urma unui penalty (34). Marquinhos i-a adus din nou în avantaj pe parizieni, înainte de pauză (43), dar replica gazdelor a venit imediat, prin acelaşi Cristiano Ronaldo, care a reuşit dubla în prelungirile primei reprize (45+6). După pauză au mai marcat Sergio Ramos (54), Kylian Mbappe (60 - penalty) şi Hugo Ekitike (78) pentru francezi, respectiv Jang Hyun-soo (56) şi Talisca (90+4).

Ronaldo a părăsit terenul în minutul 61, în aplauzele publicului, fiind apoi din nou ovaţionat de spectatorii care au umplut tribunele King Fahd Stadium în momentul în care a primit trofeul rezervat jucătorului meciului. Messi a fost la rândul său înlocuit, câteva minute mai târziu.

Paris Saint-Germain a încasat peste 10 milioane de euro în urma acestui meci amical, care i-a adus faţă în faţă pe Messi şi Cristiano Ronaldo pentru a 37-a oară (17 victorii pentru argentinian, 11 pentru portughez şi 9 remize).

Cele două legende, care au cucerit împreună 75 de titluri şi au obţinut 12 Baloane de Aur (7 Messi şi 5 Cristiano Ronaldo), au dominat fotbalul mondial mai bine de un deceniu, iar cele mai multe dueluri directe au avut loc în "El Clasico" FC Barcelona - Real Madrid, în perioada în care au evoluat pentru cele două mari cluburi din Spania.

Ultima întâlnire directă între Messi şi Cristiano Ronaldo a avut loc în decembrie 2020, cu ocazia unui meci din Liga Campionilor între Juventus Torino, echipă la care Ronaldo s-a transferat în 2018 de la Real Madrid, şi FC Barcelona, încheiat cu scorul de 3-0 în favoarea italienilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.