Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii anunță vreme închisă și ploi abundente: când se va îndrepta vremea

Vremea se va îndrepta, temperaturile vor începe să crească, dar deocamdată astăzi avem parte de o vreme închisă și ploioasă. Va ploua în cea mai mare parte a țării, ploaia fiind mai abundentă în jumătatea de sud a țării.

Citește și: Negocieri la sânge între PSD și ALDE: Dragnea vrea REMANIERE extinsă. Cinci miniștri, pe LISTA NEAGRĂ/SURSE

Vremea va fi în general închisă. Va ploua temporar în sud-vestul, sudul şi sud-estul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Ploile vor fi şi sub formă de aversă, iar izolat cantităţile de apă vor depăşi 10 l/mp. La munte, la altitudini de peste 1700 m, precipitaţiile vor fi mixte. Temperaturile minime se vor situa între 2 şi 10 grade, informează Observator.

Duminică, vremea se va menţine în general închisă şi mai rece decât în mod caracteristic pentru această perioadă. Temporar va ploua în regiunile sud-vestice şi sud-estice şi pe arii mai restrânse, în special ziua, în restul teritoriului. Se vor acumula cantităţi de apă ce vor depăşi pe spaţii mici 15...25 l/mp, cu o probabilitate mai mare în Dobrogea şi în zona deluroasă a Olteniei. La altitudini de peste 1700m vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în Muntenia, Dobrogea, Moldova, Maramureş şi pe crestele montane, cu rafale în general între 55 şi 65 km/h şi va sufla slab şi moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, iar cele minime se vor situa între 0 şi 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat, în special în depresiuni, va fi brumă. Presiunea atmosferică va creşte uşor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.