Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii anunță URGIA în București și în mai multe județe: Au emis COD PORTOCALIU de vreme SEVERĂ

METEO
meteo alert

Meteorologii au emis un cod portocaliu de vreme severa imediată, in mai multe judete fiind anuntate depuneri semnificative de polei.

Codul portocaliu este valabil pana la ora 3.00, in municipiul Bucuresti si in judetele Ialomita, Prahova, Arges, Giurgiu, Dambovita, Teleorman, Ilfov si Calarasi.

De asemenea, pana maine, la ora 14.00, este in vigoare un cod galben de vreme rea, fiind semnalate ninsori însemnate cantitativ în zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură, precum si polei pe arii extinse în Muntenia, local în Oltenia și în jumătatea de sud a Moldovei. ANM anunta ploi însemnate cantitativ în nordul Olteniei și al Munteniei, dar si intensificări ale vântului

În zona Munților Banatului, în Carpații Meridionali și Carpații de Curbură vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare și se vor acumula cantități de 15...25 l/mp și izolat peste 35 l/mp.

Citeste si ALERTĂ AVIATICĂ pe Aeroportul Otopeni: Aterizare de URGENȚĂ, au fost aduse mai multe ambulanțe și mașini de pompieri

În zona înaltă stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, iar vântul va avea intensificări cu rafale de 65…70 km/h, viscolind și troienind zăpada.

În regiunile sudice și sud-estice temporar vor fi precipitații, predominant ploi, iar vântul va avea intensificări, cu rafale de 55...60 km/h și izolat 70 km/h.

Vor fi depuneri de polei pe arii extinse în Muntenia, local în Oltenia și în jumătatea de sud a Moldovei.

În nordul Olteniei și al Munteniei, cantitățile de apă vor fi în general de 20...30 l/mp, determinând topirea stratului de zăpadă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.