Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii au emis cod galben de ceață densă în 17 județe

www.romaniatv.net
ceață

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri dimineaţa, o serie de atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă densă, valabile în 17 judeţe, relatează Mediafax.

Potrivit meteorologilor, până la ora 12:00, în județele Bacău, Botoşani, Galaţi, Vaslui, Ialomiţa, Călăraşi și în mai multe localități din Argeş și Dâmboviţa se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, ce va favoriza, în unele zone, formarea ghețușului.

Sub avertizare Cod galben sunt, tot până la ora 12:00, localități din județele Olt, Dolj și Vâlcea. Aici se anunță ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri și izolat burniţă.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

În zonele joase din Alba, Covasna, Braşov, Harghita, Mureş și Sibiu va fi local ceaţă, până la ora 11:00, care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri ce va favoriza, în funcție de condițiile locale, formarea ghețușului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.