Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meteorologii fac anunțul mult așteptat - Cum va fi vremea de 1 iunie, Ziua Copilului

alerta meteo

De 1 iunie, Ziua Copilului, temperaturile vor fi ridicate, maximele atingând 34 de grade în sudul Olteniei și Munteniei. La mare se așteaptă o maximă de 25 de grade, însă la munte se anunță ploi cu descărcări electrice și posibilă grindină, anunță Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

„Ziua de vineri va veni cu o vreme călduroasă în majoritatea zonelor. Asta înseamnă că la orele amiezii se vor înregistra temperaturi maxime, cam între 27-34 de grade. Aceste 34 de grade urmând a se înregistra în Sudul Olteniei și a Munteniei. În sud-estul țării, vor fi 23-25 de grade, însă se vor semnala intensificări ale vântului, ceea ce înseamnă că, în aer, temperatura simțită de corpul uman va mai scăzută decât 23-25 de grade”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gabriela Băncilă, meteorolog de serviciu în cadrul ANM.

Pe litoral, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 25 de grade, iar apa mării va fi în jur de de 19-20 de grade. La munte vremea va fi instabilă și se anunță ploi cu descărcări electrice, chiar și grindină.

Netflix reacţionează după ce Elena Udrea a afirmat că are o ofertă pentru un serial

„Valori mai scăzute de 27 de grade vor fi în zona litoralului unde vor fi în jur de 23-25 de grade. Apa mării va ajunge la o temperatură de 19-20 de grade. (...) În orele amiezii, își vor face apariția și dezvoltarea norilor ce vor determina pe arii restrânse, în special în zona montană și submontană, adverse torențiale și descărcări electrice. Acestea vor putea determina apariția grindinei”, a declarat meteorologul.

În Capitală temperaturile vor fi ridicate.

„La București va fi o vreme frumoasă, călduroasă, potrivită petrecerilor în aer liber, cu 33-34 de grade, o temperatură mai curând potrivită pentru a se înregistra la mijlocul verii și nu în prima zi de vară”, a adăugat reprezentantul ANM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.