Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metoda accidentul, noi victime: O bătrână din Vrancea, a fost înșelată de doi bărbați

vremeanoua.ro
escrocherie metoda accidentul

O bătrână de 78 de ani din Vrancea a fost înşelată cu 3.000 de lei și 1.500 de euro de doi falși medici, prin metoda „Accidentul”. Aceștia i-au spus că fiul ei a fost implicat într-un accident, informează Mediafax.

Poliţiştii din Focșani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, au prins în flagrant şi dus la cercetări 2 bărbați, ambii de 34 ani, bănuiţi de înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

Pe 15 decembrie, o persoană a contactat telefonic victima, o femeie de 78 de ani din Câmpineanca și, prin inducerea în eroare cu privire la implicarea fiului acesteia într-un accident rutier, i-ar fi cerut o sumă de bani pentru a-i oferi unui „medic”, în paralel ținând legătura și cu cei doi bărbați de 34 ani.

Ulterior, la data de 16 decembrie, în jurul orei 00.45, cei doi s-ar fi prezentat la domiciliul victimei, de unde au ridicat 1.500 de euro și 3.000 de lei, moment în care polițiștii de investigații criminale au intervenit și i-au surprins în flagrant delict.

Cei 2 bărbați au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propuneri legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.