Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metodele prin care guvernul ne ține sclavi și săraci! Mesajele explozive cu care Andrew Tate a făcut iureș mondial!

andrew tate

Influencerul Christian Andrew s-a făcut remarcat prin  mesaje incendiare la adresa guvernului și împotriva sistemului. Într-un interviu, Tate a explicat că sclavia nu a fost încă abolită.

Cum ne mențin guvernele în sclavie

Într-un video, Andrew Tate explica exact cum guvernele încă manipulează și folosesc oamenii pe post de  sclavi. Tate spune că dacă în trecut sclavia presupunea ca oamenii să muncească gratis în schimbul cazării și a hranei gratuite, astăzi, deși oamenii se cred liberi, sclavia încă există. Asta pentru că, spunea Tate, oamenii muncesc, primesc bani, iar cu banii primiți își cumpără case și mâncare, pe care pe vremea când erau sclavi și munceau pe bani le primeau gratis! Practic, Tate spune că oamenii își dau acum viața pentru a câștiga un salariu și a-și cumpăra o casă, în condițiile în care guvernele tipăresc bani după bunul lor plac, fără vreo cheltuială.

Citește și: SRS acuză că dosarul fraților Tate e o făcătură a DIICOT, la comanda Ambasadei SUA: De ce ar viola când arată bine și au bani? VIDEO

Citește și: Dezvăluiri neașteptate, în presa internațională, după arestarea fraților Christian și Andrew Tate

Tate spune că oamenii sunt programați să fie sclavi și că întreaga societate vrea să ne conducă și să nu ne ofere liberate de gândire. Tate spune că la nivel mondial sunt create scandaluri și conflicte artificiale care să ne mențină ocupați intelectual pentru a ne împiedica să ne revoltăm.

Săltat acum pentru proxenetism, Tate spune că inclusiv sărăcia e o chestiune de sistem

Influencerul a folosit exemplul ajutoarelor sociale prin care politicienii susțin că ajută oamenii săraci. Tate spune că banii pentru săraci merg tot la bogați și asta pentru că oamenii care primesc ajutoare sociale cheltuiesc banii pe diverse produse, produse care sunt vândute de afaceriști bogați. Practic, Tate acuză că ajutoarele sociale primite de la politicieni merg tot în buzunarele bogaților, bogați care îi manevrează pe politicieni!

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.