Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#metoo bubuie pe scena rock: Solistul formaţiei Rammstein este acuzat de agresiune sexuală de zece femei

www.spirit-of-metal.com
Rammstein

Shelby Lynn nu mai este singura care îl acuză pe solistul şi liderul grupului german Rammstein, Till Lindemann, că a drogat-o şi apoi a agresat-o sexual. De vineri, mass-media germane au relatat că mai mult de zece mărturii similare vorbesc despre „Sistemul Lindemann”, potrivit unui articol de pe prima pagină a cotidianului local Süddeutsche Zeitung, scrie News.ro.

Toate aceste tinere susţin astfel că s-au regăsit în aceeaşi situaţie ca Shelby Lynn, admiratoare irlandeză al formaţiei Rammstein, care mărturisese pe Twitter la sfârşitul lunii mai că a fost drogată şi agresată de Till Lindemann, pe 22 mai, în timpul unei petreceri private în marginea unui concert al trupei la Vilnius.

În investigaţiile efectuate de presa germană, aceste victime descriu un „sistem de prădători sexuali” instituit de cântăreţ şi de ceilalţi membri ai grupului care le-ar permite să profite de tinere, drogate şi/ sau îmbătate, prin faptul că le invitau seara, în cabinele lor, după concerte.

În mărturiile lor, tinerele intervievate au explicat că au fost abordate de echipa Rammstein, fie pe Instagram, fie în timpul concertelor. Unele victime precizează că li s-a cerut să trimită fotografii cu ele înainte de eveniment şi să fie bine îmbrăcate.

„Toate mărturiile vorbesc despre acelaşi mod de a acţiona. O victimă a spus că i s-a oferit clar o relaţie sexuală cu Till Lindemann în timpul unui concert, în schimbul unei invitaţii în culise", precizează jurnalistul german, Daniel Drepper, în ziarul Libération.

Dacă Shelby Lynn susţine că a fost audiată de autorităţile lituaniene, deocamdată nu a fost deschisă nicio investigaţie. Pe Twitter, Rammstein s-a apărat luni împotriva acuzaţiilor aduse lui Till Lindemann.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.