Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Metrorex: S-a reluat circulația trenurilor de metrou pe Magistralele 1 şi 3

digifm.ro
magistrală metrou

Intervenţia de remediere a defecţiunii apărute luni după-amiaza la o şină dintre staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1 s-a realizat după trecerea orei de vârf iar de la 20:35 a început reintroducerea trenurilor în parcurs normal, informează Metrorex.

"Metrorex informează că astăzi, 23.11.2020, în contextul apariţiei unei defecţiuni - în jurul orei 16.55 - la o şină dintre staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1, s-a intervenit în prima fază pentru menţinerea traficului prin reorganizarea circulaţiei cu pendulare a trenurilor. S-a luat măsura ca intervenţia de remediere a defecţiunii să aibă loc după trecerea orei de vârf şi pentru a se menţine un interval de succedare redus pe firul 2 unde circulaţia a fost reorganizată. Intervenţia s-a realizat după trecerea orei de vârf pentru a putea menţine un interval cat mai mic prin pendula dintre staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu - 2 staţii. Altfel, pendula trebuia extinsă la 3 staţii, între Timpuri Noi şi Nicolae Grigorescu 3. Intervenţia efectivă a început la ora 19.45 iar cu ora 20:35 a început repunerea tensiunii şi reintroducerea trenurilor în parcurs normal", precizează sursa citată, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Blocaj în Guvern! Violeta Alexandru s-ar fi izolat cu tot cu ștampila de la minister! Adrese oficiale zac pe birouri

Circulaţia trenurilor pe Magistralele 1 şi 3 s-a desfăşurat cu dificultate luni în urma defectării unei şine între staţiile de metrou Mihai Bravu şi Dristor 1 de pe Magistralele 1 şi 3.

Pentru fluidizarea traficului şi continuarea călătoriilor, circulaţia a fost reorganizată pe firul 2 între staţiile Mihai Bravu şi Nicolae Grigorescu 1, intervalul de succedare fiind de circa 8 minute, a precizat Metrorex.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.