Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini de coşmar în Mexic: Un centru comercial s-a prăbușit în urma unui cutremur de 7,5 (VIDEO)

Shutterstock
cutremur seism

După cutremurul cu magnitudinea de 7,5 care a avut loc pe coasta din Michoacán, au fost difuzate mai multe imagini cu impactul acestuia în Manzanillo, Colima.

Utilizatorii au publicat o înregistrare video pe internet în care se vede o parte dintr-o sală de sport prăbușită în interiorul unui centru comercial identificat ca fiind Punta Bahia.

În imagini se poate observa cum persoana care înregistrează arată acoperișul prăbușit, cu dărâmăturile de lângă aparatele de gimnastică. Persoana cere ajutorul celorlalți oameni care erau la momentul respectiv în sala de sport, deoarece se pare că în acel loc ar fi rămas persoane blocate.

***************************

Cutremurul s-a produs la 46 de kilometri sud-est de La Placita de Morelos din statul Michoacan, la o adâncime de 10 kilometri, potrivit USGS.

Citește și: Coincidență ciudată în Mexic: Cutremurul uriaș de azi, în aceeași zi în care s-au produs cele mai grave seisme din istoria țării

Sistemul pentru avertizare în caz de tsunami din Statele Unite a anunţat că există risc de tsunami în zona coastelor statului Michoacan.

Cutremurul a fost resimţit în capitala Ciudad de Mexico, unde clădirile s-au zdruncinat, iar locuitorii au ieşit în fugă pe străzi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.