Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mexic: Unsprezece persoane au fost ucise în orașul Ciudad Juarez

abnews24.com
mexic

Unsprezece persoane au fost ucise vineri în orașul Ciudad Juarez, aflat la granița Mexicului cu Statele Unite, cu câteva zile înainte de vizita programată a președintelui Andres Manuel Lopez Obrador, cu scopul de a reduce violențele de pe teritoriul țării, relatează Reuters, potrivit Mediafax.

Opt bărbați și trei femei au fost găsiți morți într-o locuință din orașul Ciudad Juarez, se menționează înr-un comunicat emis de autoritățile din regiunea Chihuahua.

Conform comunicatului, cei 11 sunt cel mai probabil victimele unui conflict între organizații criminale. Autoritățile investighează crima și încearcă să afle identitatea victimelor.

Ciudad Juarez a fost pentru mulți ani unul dintre cele mai violente orașe din Mexic, fiind comparat cu o zonă de război.

Rata criminalității s-a îmbunătățit în ultimii ani, dar orașul rămâne periculos din cauza prezenței mai multor grupări de crimă organizată și de trafic de droguri.

Citește și: Tragedie aviatică în Rusia - Un elicopter s-a prăbușit. Cel puțin 18 victime

Președintele Lopez Obrador va vizita marți orașul Ciudad Juarez pentru a discuta cu oficialii locali despre promovarea păcii în zonă.

Întâlnirea va fi asistată de victime ale criminalității din zonă, autorități, academicieni și reprezentanți ai grupurilor religioase.

Lopez Obrador a câștigat alegerile prezidențiale din data de 1 iulie și a promis eradicarea corupției și a violențelor în urma cărora au murit zeci de mii de persoane în ultimii ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.