Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MF, UNICEF şi Agenţia pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi au lansat Campania de promovare a serviciilor sociale specializate pentru victime de gen

noi.md
unicef

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, cu sprijinul UNICEF România, a lansat, miercuri la Deva „Campania de promovare a serviciilor sociale specializate pentru victimele violenţei de gen”, cu ocazia Zilei Internaţionale a Fetelor, potrivit news.ro.

„De Ziua Internaţională a Fetelor, Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse şi Agenţia Naţională pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi, cu sprijinul UNICEF România, a lansat la Deva «Campania de promovare a serviciilor sociale specializate pentru victimele violenţei de gen». Am ales această zi simbolică pentru a ne reafirma încă odată hotărârea de a ne aduce aportul la o societate în care fetele sunt protejate de toate formele de violenţă domestică şi discriminare. Investind în educaţia fetelor, protejându-le şi încurajându-le să îşi facă vocea auzită, le putem deschide calea către un viitor sigur. Fetele sunt liderii de astăzi şi de mâine. Ele sunt femeile care vor schimba societatea, care vor crea inovaţii în diverse industrii, care vor schimba politici publice şi vor educa noile generaţii! Îi mulţumesc preşedintelui Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor, pentru că a fost o gazdă primitoare şi tuturor celor care au participat şi ne sunt alături în efortul nostru de a construi o lume mai bună”, a scris Natalia Intotero, miercuri pe Facebook.

Ea a adăugat că a fost prezentă „Déborah Leticia Ojeda Valedon, ambasador al Republicii Cuba în România, Mercy Igyor- Uzer, consilier cultural al Ambasadei Nigeriei un României şi reprezentanta UNICEF în România, doamna Anna Riatti.

Intotero a precizat că „împreună cu cele trei doamne am vizitat un centru destinat mamelor minore din municipiul Hunedoara şi am discutat despre soluţiile pe care le putem aplica aşa încât să oferim tuturor fetelor acces la educaţie şi servicii sociale, precum şi oportunităţi de dezvoltare aşa încât să îşi poată construi un viitor”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.