Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare de efect a primarului Sectorului 5. Daniel Florea. A transformat necazul săptămânii trecute în bucurie pentru familiile cu venituri mici

Facebook/ Daniel Florea
lemne

În week-end-ul trecut Bucureștiul și o mare parte din țară s-au confruntat cu un fenomen meteo neobișnuit - ploaia înghețată. Mii și mii de copaci s-au prăbușit sub greutatea gheții provocând daune mari autorităților locale și locuitorilor.

Vezi și: Prognoza meteorologică pentru următoarele zile: Temperaturi NEOBIȘNUITE plus un fenomen rar - PRAFUL SAHARIAN

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, a decis ca după ce muncitorii de la ADP vor degaja toate zonele de copacii căzuți, lemnele strânse astfel să nu fie aruncate la groapa de gunoi ci să fie prelucrate astfel încât să le poată fi livrat ca și lemne de foc pentru familiile cu venituri mici care pe perioada rece se încășzesc cu lemne.

”La sfarsitul saptamanii trecute, 186 de copaci au fost grav afectati in urma fenomenului meteo de ploaie inghetata. Am dispus ca materialul lemnos rezultat din operatiunile de toaletare si defrisare sa fie distribuit catre familiile cu venituri reduse, care folosesc lemne pentru a se incalzi, persoane aflate în evidentele Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5.”, anunță primarul Daniel Florea pe pagina sa de Facebook unde atașează și mai multe fotografii cu operațiunile în derulare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.