Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mișcare SURPRIZĂ - Ponta vrea mai multe mitinguri: 'Trebuie să oprim un furt de 10 miliarde de euro din averea statului român'. Apel la susținătorii PSD

ponta

Fostul premier Victor Ponta afirmă, într-o postare pe Facebook, că formațiunea Pro România va propune mai multe mitinguri după ce Parlamentul a adoptat, săptămâna trecută, legea de înființare a Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții, previzând că trebuie oprit un furt de „peste 10 miliarde de euro din averea statului român”. Fostul premier face un apel și la susținătorii PSD.

#ProRomania va propune sa facem impreuna mai multe mitinguri - pentru a incerca sa oprim vanzarea companiilor romanesti catre prietenii din Israel si Rusia ai lui Liviu Dragnea - prin asa zisul Fond Suveran de Dezvoltare!

Reacție FULGER - Se cere DEMISIA lui Liviu Dragnea după ce i-a amenințat pe procurori: Omul 3 în statul român nu poate să rămână în funcție

Trebuie sa oprim un furt de peste 10 miliarde de Euro din averea Statului Roman. Trebuie sa salvam Hidroelectrica, Transgaz, Aeroportul Otopeni, Portul Constanta, CFR, Posta Romana ( in total 33 de companii la care Statul Roman este inca actionar)!

Nu este inca prea tarziu - legea votata pe repede inainte saptamana trecuta ( profitand de faptul ca atentia era concentrata pe Decizia CCR privind-o pe Kovesi) nu a fost inca promulgata / trebuie sa facem dezbateri in toate marile orase din tara in care sa explicam in detaliu cum este furata Romania de ultimele sale Companii - cum ne va afecta acest lucru pe toti in viitor!

Fac un apel si la toti sustinatorii PSD - nu lasati sa fie vandut ce a mai ramas din ce au construit parintii nostri / ce au facut romanii prin munca lor sub Ceausescu nu trebuie vandut strainilor de catre PSD sub Dragnea”, scrie Ponta, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.