Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Mi s-a spus că ceea ce s-a pierdut nu se mai poate readuce la stadiul inițial'

Radu Pop
Sanador

Sensibilitatea crescută la rece sau cald, dinți tociți, scurtați, cu muchii ascuțite și inestetici, dureri dentare și apariția cariilor sunt doar câteva dintre semnele și simptomele unei uzuri dentare. Aceasta  este caracterizată de un proces progresiv de deteriorare a smalțului dentar și a suprafețelor dinților, care pot da complicații severe. Controalele regulate efectuate într-un cabinet de stomatologie sunt foarte importante pentru a evita astfel de consecințe.

Matei, un pacient în vârstă de 37 de ani a avut nevoie de un tratament stomatologic complex din cauza uzurii dentare. Semnele uzurii dentare au fost observate încă de la 30 de ani. În tot acest timp a căutat soluții, dar medicii la care a fost i-au spus că problema sa nu are rezolvare.

„De fiecare dată mi s-a spus că ceea ce s-a pierdut nu se mai poate readuce la stadiul inițial. Și eu i-am crezut. Majoritatea au acuzat bruxismul, însă știam sigur că nu am acest obicei. Uzura progresa tot mai rapid.”, își amintește pacientul.

Astfel, Matei a început să caute și alte soluții care-i puteau salva dinții și readuce zâmbetul. Așa a aflat că reconstrucția adezivă l-ar putea ajuta.

„După alte căutări, am găsit soluția salvatoare: singura clinică din România unde se practică această tehnică este Clinica de Stomatologie SANADOR”, povestește bărbatul.

Matei s-a programat imediat la Dr. Mihaela Chivu, medic dentist stomatologie generală la Clinica de Stomatologie SANADOR. După stabilirea diagnosticul, pacientului i s-a recomandat tratament prin tehnica 3Step, o metodă modernă, minim invazivă de reconstrucție dentară, fără devitalizare sau șlefuirea dinților și fără durere. Procedura 3Step se desfășoară în 2-3 săptămâni și constă în trei etape distincte de tratament: stimularea estetică, fixarea construcțiilor dentare și fațetele palatinale.

”În discuțiile noastre, pacientul a avut mai multe întrebări, exprimându-și preferințele și preocupările privind aspectul final. S-a discutat despre un tratament non-invaziv, evitând șlefuirea sau anestezia. A urmat o procedură de reconstrucție adezivă pe fiecare dinte.”, explică Dr. Mihaela Chivu

Bărbatul a acceptat fără ezitare tratamentul, iar prin colaborarea strânsă cu medicul a reușit să obțină rezultatele dorite. În prezent, Matei se bucură de dinți sănătoși și poate zâmbi din nou.

Clinica de Stomatologie SANADOR oferă pacienților cu probleme dentare servicii complete pentru profilaxie, diagnostic și tratament stomatologic performant, cu ajutorul unor tehnologii de ultimă generație. Clinica dispune de cele mai moderne echipamente, pentru un diagnostic corect și un tratament eficient, fără durere și cu cele mai bune rezultate. Consultațiile sunt oferite de medici specializați în toate ramurile stomatologice, ortodonție, implantologie, paradontologie, endodonție, protetică, chirurgie oro-maxilo-facială și pedodonție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.