Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Mica sirenă': Disney pregăteşte un serial animat pentru copii cu o eroină de culoare

Twitter
Disney

Disney a anunţat, marţi, un nou serial animat pentru copii bazat pe filmul din 1989 „Mica sirenă”, care va prezenta o Ariel de culoare, la fel ca în adaptarea live-action care a fost lansată în cinematografe luna trecută.

Intitulat "Ariel", acest serial muzical pentru copii mici este în prezent în producţie şi urmează să fie lansat anul viitor. Este o cronică a aventurilor subacvatice ale prinţesei sirenă Ariel, în vârstă de 8 ani, şi ale prietenilor ei prin regatul de basm inspirat de Caraibe, Atlantica, scrie news.ro.

„Sunt foarte încântată de Ariel, nu credeam că vom avea un personaj emblematic ca al ei” într-un desen animat pentru copii mici, a spus Ayo Davis, preşedintele Disney Branded Television, o filială dedicată conţinutului TV, în timpul unei conferinţe de presă la festivalul de animaţie de la Annecy, în Franţa. „De asemenea, sunt foarte încântată să am un personaj cu care fiica mea se poate identifica”, a adăugat ea.

Disney a fost criticată pe reţelele de socializare, după ce i-a încredinţat rolul lui Ariel cântăreţei R&B Halle Bailey în cel mai recent film şi nu unei actriţe albe, precum personajul fictiv din filmul original.

Prima prinţesă de culoare animată de la Disney a apărut abia în 2009 - Tiana în filmul de animaţie "Prinţesa şi Broscoiul".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.