Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michelle Obama, SFATURI SURPRIZĂ pentru Meghan Markle: 'Există o şansă mare de a face bine'

Mashable
michelle obama vogue

Michelle Obama, fostă primă doamnă a Statelor Unite, o sfătuieşte pe Meghan Markle, soţia prinţului Harry, ducesă de Sussex, să nu se grăbească să facă orice şi să caute să realizeze lucruri de care este pasionată.

Într-un interviu acordat revistei britanice Good Housekeeping, citat de CNN, Michelle Obama a declarat: „La fel ca mine, Meghan probabil că nu a visat vreodată că va avea o asemenea viaţă, iar presiunea - din partea ta şi a altora - poate fi uneori mare”, scrie News.ro.

Ea a spus că cel mai bun sfat pe care poate să îl dea soţiei prinţului Harry este: „Ia-ţi un răgaz şi nu te grăbi să faci orice”.

„Am petrecut primele câteva luni la Casa Albă făcându-mi griji, în primul rând, pentru fiicele mele, asigurându-mă că au un început bun la şcoală şi că îşi fac noi prieteni, înainte de a mă dedica unor lucruri mai ambiţioase. Cred că este bine să faci asta”.

Michelle Obama a încurajat-o pe ducesa de Sussex să caute să realizeze lucruri de care este pasionată.

„Ce aş vrea să spun este că există o şansă mare de a face bine cu o astfel de platformă, şi cred că Meghan poate spori la maxim impactul pe care îl are asupra celorlalţi, dar şi propria fericire, dacă face ceva care să rezoneze cu personalitatea ei”, a mai spus fosta primă doamnă a Statelor Unite.

Obama a adăugat că a fost inspirată şi a găsit speranţă în tinerele pe care le-a întâlnit: „Lucrurile sunt dificile pentru femeile tinere de astăzi, în multe sensuri. Dar ce mă inspiră este faptul că multe dintre tinerele pe care le-am întâlnit sunt triumfătoare. Spre deosebire de generaţia mea, nu sunt înfrânate de mentalitatea societăţii că fetele şi băieţii nu pot fac aceleaşi lucruri”.

„Se remarcă în sport, matematică, ştiinţe şi tehnologie. Îşi spun punctul de vedere şi o fac cu voce tare, nu doar în sălile de clasă, ci în public, la o vârstă fragedă. Am mari speranţe în această generaţie de tinere”, a adăugat Michelle Obama.

Ea şi-a programat un turneu european pentru a-şi promova noua carte, „Becoming”. Fosta primă doamnă a fost nevoită să îşi anuleze vizitele la Paris şi Berlin, pentru a participa la ceremonia funerară a fostului preşedinte George HW Bush.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.