Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Michelle Obama, mesaj de susținere pentru Simone Biles după retragerea din proba olimpică de individual compus

Getty Images
michelle obama

În cele două zile de când Simone Biles, de șase ori medaliată la Jocurile Olimpice, s-a retras din finala feminină pe echipe, după doar o probă, starul gimnastii mondiale a primit suport moral din partea a milioane de oameni din întreaga lume. Printre ei și fosta Primă Doamnă Michelle Obama.

Joi dimineață, Biles a postat pe Twitter, spunând că sprijinul pe care l-a primit i-a demonstrat că impactul ei merge mult dincolo de performanțele strălucitoare din gimnastică pe care le-a oferit timp de aproape un deceniu la nivel de top, potrivit mediafax.ro.

"Valul de dragoste și sprijin pe care le-am primit m-au făcut să realizez că sunt mai mult decât realizările mele și gimnastica pe care o fac, fapt pe care nu l-am crezut niciodată cu adevărat înainte", scrie Biles.

Simone a primit un mesaj de sprijin chiar din partea fostei Prime Doamne Michelle Obama, care a scris pe Twitter: "Sunt suficient de bună? Da, sunt. Aceasta e mantra pe care o practic zilnic. @Simone_Biles, suntem mândri de tine și te susținem".

Adam Rippon, medaliat cu bronz în echipa olimpică din 2018, a spus și el, printre altele: "Nu-mi pot imagina presiunea pe care a simțit-o Simone. Îi trimit multă dragoste. Este ușor să uităm că este încă om".

Miercuri, USA Gymnastics a anunțat că ea nu va participa la finala feminină a concursului de individual compus.

"După o evaluare medicală suplimentară, Simone Biles s-a retras din finala concursului individual compus de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pentru a se concentra asupra sănătății sale mintale", se arată într-o declarație a forului de conducere a gimnasticii americane. "Simone va continua să fie evaluată zilnic pentru a decide dacă va participa sau nu la finalele probelor individuale pe aparate, de săptămâna viitoare".

Biles s-a calificat în toate cele patru finale pe aparate de la Tokyo 2020, programate pentru 1-3 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.