Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Microsoft a reparat eroarea Windows 10 care nu permitea utilizarea casetei de căutare

windows

Microsoft a anunțat miercuri că a reparat eroarea din Windows 10 care nu permitea utilizarea casetei de căutare a sistemului de operare, una dintre caracteristicile principale ale acestuia, după ce zeci de utilizatori s-au plâns pe rețelele sociale că aceasta a încetat să funcționeze, transmite BBC, conform Mediafax.

Utilizatorii au scris joi că atunci când au încercat să folosească bara de căutare a sistemului de operare, aceasta a creat o casetă goală în loc de rezultatele asociate.

La câteva ore după ce a fost raportată pentru prima oară, compania a spus că a „rezolvat” problema pentru majoritatea utilizatorilor, dar este posibil ca unii să fie nevoiți să-și repornească calculatoarele.

"Această problemă a fost rezolvată pentru majoritatea utilizatorilor și, în unele cazuri, este posibil să fie nevoie să reporniți dispozitivul", a spus acesta.

Glitch-ul vine după ce Agenția Națională pentru Securitate (NSA) a SUA a descoperit în luna ianuarie o problemă de cod la Windows 10, care este posibil să fi fost folosită de hackeri pentru a crea software malițios.

Microsoft a răspuns însă că a emis o actualizare pentru Windows 10 în scopul de a rezolva problema de cod și că nu are dovezi care să indice că sistemul de operare a fost folosit de hackeri.

Sistemul de operare Windows 10 are 800 de milioane de utilizatori în întreaga lume. Microsoft nu a anunțat câți utilizatori au fost afectați de problema cu caseta de căutare.

Bara de căutare ușurează în mod normal viața utilizatorilor care vor să găsească fișiere, aplicații, e-mailuri și alte tipuri de conținuturi stocate pe computerul lor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.