Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Micula: 'România, interesată de proiecte culturale pe criterii de reciprocitate cu Federaţia Rusă'

www.romaniatv.net
Alexandru Micula

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Externe (MAE) Alexandru Victor Micula a avut, miercuri, o întrevedere cu Mihail Şvîdkoi, reprezentant special al preşedintelui Federaţiei Ruse pentru cooperare culturală internaţională, prilej cu care oficialul român a menţionat interesul României în crearea unui cadru care să favorizeze promovarea proiectelor culturale printr-o abordare pragmatică, pe criterii de reciprocitate, în domenii de interes comun, folosind experienţa deja acumulată.

Potrivit unui comunicat al MAE, prezenţa la Bucureşti a oficialului rus a oferit prilejul unui schimb de opinii pe tema posibilităţilor de dezvoltare a cooperării dintre cele două state în domeniile educaţiei şi culturii, anunță Agerpres.

Citește și: Klaus Iohannis va vizita, săptămâna viitoare, compania Antibiotice Iași

"A fost subliniată necesitatea încheierii de documente juridice bilaterale, inclusiv la nivel departamental, care să faciliteze contactele directe şi schimburile, atât în domeniul culturii, cât şi în cel al educaţiei. În context, secretarul de stat Alexandru Victor Micula a subliniat importanţa predictibilităţii în relaţiile bilaterale în scopul reconstruirii încrederii, alături de imperativul respectului pentru dreptul internaţional", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.